Om oss

Grorud Håndtverk-Service AS ble etablert på Grorud i Oslo i 1994, hvor vi fortsatt holder til. Dette har gitt oss en unik erfaring og lokalkunnskap siden etableringen.

Våre ansatte Kontakt oss

Grorud Håndtverk-Service AS har i dag totalt 20 ansatte i ulike faggrupper som alle har fagbrev. I 2021 omsettet selskapene over 50 millioner kroner samlet, og forventer fortsatt god vekst de neste årene. Våre kunder er primært privat næring, bolisameier, borettslag og øvrige eiendomsbesittere med utbyggings- og rehabiliteringsbehov.

Ønsket om å skape tilfredse kunder gjennom et skikkelig håndverk og god service har alltid vært helt grunnleggende i vår bedriftsfilosofi. Vi vil at kundene skal forbinde navnet vårt med høy seriøsitet og skikkelighet, og at vi alltid er til å stole på. Gjennom vår lange erfaring og solide kompetanse om fag- og byggeprosesser gjør vi oppgaven enklere for deg som kunde. Det gir også trygghet på at kvalitet og fremdrift blir som forventet og avtalt. Fornøyde kunder er den beste og viktigste markedsføringen vi kan få, og mange av våre oppdrag kommer også fra lange kunderelasjoner og som følge av anbefalinger i markedet.

For å kunne leve opp til kundens og egne forventninger som totalentreprenør og ikke minst gjennomføringsevne i prosjektene, etablerte vi også separate selskaper for elektrikere i (2010) og rørleggere i (2016). Dette gjør at vi kan kontrollere tidsavtaler i prosjektene og vite at den aktuelle faggruppen til enhver tid holder avtaler ovenfor våre kunder, og det gjeldende prosjektet med uavbrutt fremdrift til prosjektet blir avsluttet som avtalt. Dette gjør at kunden alltid kan forholde seg til kun ett kontaktpunkt i gjennomføringen av prosjektet, uansett hvilken faggruppe det måtte gjelde.

Selskapene tar også på seg separate oppdrag for den enkelte faggruppe, med den samme filosofien om å tilfredsstille kunden og fokus på Service i alle ledd!

INTET OPPDRAG FOR LITE.