Rørlegger

Alt av rørleggerarbeid i Oslo

Kontakt oss

Kvalitetsbevisste rørleggere

Grorud Rørlegger-Service er sertifisert etter våtromsnormen, og sørger for at alt våtromsarbeid blir utført i tråd med gjeldende forskrifter. Dersom du ønsker å unngå kostbare erfaringer og halvferdige løsninger kan det lønne seg å benytte seg av faglærte våtromsarbeidere.

Den beste forsikringen er å ringe oss!

Vi hjelper deg med blant annet:

  • Nye eneboliger
  • Rehabilitering av leiligheter og hus
  • Næringsbygg
  • Små og store serviceoppdrag
  • Rehabilitering av bad med høyt fokus på design

Våtrom

Skal du pusse opp og drømmer om et nytt og flott bad? Grorud Rørlegger-Service er en sertifisert rørleggerbedrift. Det vil si at vi følger våtromsnormes krav og byggtekniske forskrifter ved alle våre våtromsoppdrag. Vi utfører alt fra småjobber til større komplette anlegg. Vi installerer nytt badekar, skifter toalett eller totalrenoverer hele baderommet. Kontakt oss og la en faglært håndverker ta seg av jobben!

Kjøkken

Er du i gang med å planlegge bygging av nytt kjøkken? Ta gjerne med deg en av våre erfarne rørleggere! Dersom du ønsker spesielle løsninger er det godt mulig at rør må flyttes, og andre praktiske justeringer vi har erfaring med fra tidligere. Vi vet hvilke løsninger som egner seg best, og hvordan du får et kjøkken for fremtiden.

Service/rehabilitering

Har det oppstått problemer med sanitæranlegget? Er rørene tette, eller lekker det fra blandebatteriet? Vi finner feil og utbedrer feil og mangler, effektivt. Ønsker du å modernisere badet, bidrar vi gjerne med vår faglige kompetanse fra et tidlig tidspunkt. Vi er en komplett våtromspartner, fra oppussing til totalrenovering.