Håndverk

Kvalitet i alle ledd

Kontakt oss

Kvalifiserte tømrere til ditt prosjekt

Kontakt Grorud Håndtverk-Service AS dersom du har behov for dyktige tømrere med høy kompetanse og fagkunnskap innen håndverksfaget. Vi tar på oss alt fra de små enkle oppdragene, til større prosjekter som krever en solid samarbeidspartner og prosjektleder.

Vi hjelper deg med blant annet:

  • Alt innen rehabilitering
  • Ombygging av kontorer
  • Nybygg
  • Tilbygg/påbygg
  • Totalrehabilitering av bad.
  • Gulvlegging, alle typer belegg
  • Innvendig og utvendig malerarbeid

Nybygg og tilbygg

Sitter du med store planer om å bygge ny bolig på en eksisterende tomt? Eller ønsker du å bygge videre på din eksisterende bolig? Grorud Håndtverk-Service utfører jobben, enten det er en drømmebolig for deg som privatperson, eller en ny lagerhall for deg som bedriftskunde. Vi tar oss av prosjektet fra start til slutt, bistår med eventuelle søkeprosesser, og ferdigstiller ditt nybygg eller tilbygg som avtalt, uten skjulte kostnader.

Rehabilitering

Er det på tide å pusse opp din gamle bolig? Grorud Håndtverk-Service tar på seg små og store renovering- og rehabiliteringsprosjekter. Vi har mannskapet til å ta på oss hele prosjektet, fra håndverksarbeidet til det elektriske og rørleggerarbeidet. Vi setter høye krav til eget arbeid, og har fokus på å tilfredsstille våre kunders ønsker og forventninger. Vi har kvalitetsbevisste tømrere med faglige tyngde, klare for å utføre ditt oppdrag. Som kunde hos oss får du en komplett leverandør, enkelt og greit.

Snekkerarbeid

Vi tar på oss alt av snekkerarbeid – enten det er forefallende oppussingsarbeid, bygging av nybygg, tilbygg og påbygg. Kanskje det er på tide å skifte ut gamle vinduer, dører eller rett og slett det å realisere ditt drømmeprosjekt. Vi er kreative, og sier aldri nei til en utfordring. Spør oss gjerne om råd - vi har årelang erfaring, og ser kanskje den perfekte løsningen der du kun ser problemer.